Soita ja varaa aika nyt!

Hoito- ja tukisukat Korpilahdella ja Jämsässä

KK-Monifysio Oy tarjoaa laadukkaat ja yksilölliset hoito- ja tukisukat Korpilahdella ja Jämsässä.

Hoito- tai tukisukat hankitaan yleensä lääkärin suosituksesta tai oma-aloitteisesti jalkaoireiden helpottamiseksi. Sukkavalikoimaan kuuluu polvi- ja reisipituudet sekä äitiys-sukkahousut. Sukkamalleista osaan on saatavana eri värivaihtoehtoja.

Miksi hoitosukat?

Hoito- ja tukisukkia käytetään suonikohjujen hoitoon, suonikohjuleikkausten jälkihoitoon, muiden leikkausten yhteydessä, turvotushoitoon, diabetespotilaille, tukosten ennaltaehkäisyyn ja säärihaavojen hoitoon. Jotta sukat olisivat juuri oikean kokoiset ja palvelisivat sinua oikealla tavalla, on sukkia valittaessa parasta turvautua asiantuntijan apuun. Jos olet saanut hoitosukkasuosituksen lääkäriltä, niin varaa aika mittausta, sovitusta ja muita tarvittavia toimenpiteitä varten vastaanotolle. Teemme toimenpiteet tarvittaessa myös kotikäyntinä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää hoito- ja tukisukista!

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

KK-Monifysio Oy
Korpiojantie 2
41800 KORPILAHTI

Y-tunnus: 1066128-3
Puh: 0400-808870

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

KK-Monifysio Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.